top of page
  • BOA ASTROPSY

Люди Вищих планет у стосунках. Тіні не зникають опівдні. Уран

Для початку не слід плутати сонячних Скорпіонів, Риб та Водоліїв з плутоніанцями, нептуніанцями та ураніанцями. Для того, щоб назвати себе людиною Вищих планет, необхідні наступні умови: Нептун, Уран, Плутон повинні знаходитися в кутових домах і обов'язково мати аспект з особистими планетами, в іншому випадку характеристики будуть менш виражені або можуть проявлятися тільки за певних умов.

Найбільш яскраві прояви спостерігаються, коли Вища планета знаходиться в 1 домі та має аспект з особистими планетами або Вища планета знаходиться в кутовому домі, але обов'язково має аспект з особистою планетою в 1 домі. Ланцюжок диспозицій з володіння/вигнання зводиться до однієї з найвищих планет. В таких випадках людина відчуває вібрації Вищих планет, вони органічно, іноді дисгармонічно вбудовані у його структуру, діють на його свідомість і підсвідомість. Внутрішню суть такої людини не замінити Марсом, Юпітером чи Сатурном.

Люди Вищих планет – це максимально яскравий та концентрований прояв вібрацій саме Плутона, Урана та Нептуна. Якщо, наприклад, сонячні Водолії перебувають під керуванням і Сатурна, і Урана, і залежно від сили Сатурна та Урану, «ефект» однієї з планет буде більш виявлений, то у справжніх «дітей» Урана такої двоїстості немає.

У людей Вищих планет завжди багато енергії, якої вистачить їм самим, їх партнерам, сусідам по дому, вулиці, місту, особливо «тяжких» випадках на всю країну. Така людина є локомотивом і коли його вібраційне випромінювання вписується у вібраційну структуру великих колективів, або й цілої країни, то її особистість стає необхідним вектором руху. Саме тому для людей Вищих планет важливим фактором є своєрідний "гребінь хвилі", коли така людина енергетично включається до навколишнього простору, в іншому випадку - це люди поза своїм часом, дивні "гуманоїди" без свого космічного корабля, коли колосальна енергія не знаходить адекватного виходу, буквально сплячий вулкан, і лише з часом можна оцінити справжній масштаб особистості та її діянь. Люди Вищих планет - це специфічна та неповторна космічна мікросхема, "п'ятий елемент", який підходить як пазл тільки до певної конфігурації і тоді відбувається новий якісний стрибок, а без цього з'єднання, немов "пилиться без діла на столі".

У відносинах тет-а-тет, люди Вищих планет можуть виявлятися досить жорстко, їх прояви часто неадекватні з погляду середньостатистичного розуміння, на них сипляться звинувачення у відірваності від реального світу, іноді зловмисності та жорстокості, проте партнерські відносини "ніс до носа" по суті не є їх завданням, тому на виході отримаємо те саме - мікроскопом цвяхи забивати, що у своє чергу не зменшує рівень їхнього впливу партнерів.

Крім того, слід зазначити, що люди Вищих планет діляться на «негативних» та «позитивних». І вже в залежності від цієї градації зумовлена подальша доля як самої людини Вищих планет, так і її партнерів. Позитивні зрештою після безлічі перипетій, в цьому особливість Вищих планет, нічого не буде дано і усвідомлено легко, тільки через трансформацію себе - завжди творять і народжують з хаосу щось нове, негативні навпаки кидають все в хаос і насолоджуються ним, деструкція для даного типу примарна, як певна форма протесту у вигляді відчуття марності буття і процесу творення як такого, бо світ сам по собі прагне до ентропії, що перетворює їх в воістину злих геніїв.


УРАНІАНЦІ

Ураніанці - Ури - це вам не Водолії, які здебільшого дуже приємні люди, ураніанці, у свою чергу, як і інші представники Вищих планет, мало занепокоєні бажанням вписатися в соціальні рамки.

Багато сонячних Водоліїв симпатизують принципам Урану, їм подобається незвичність і оригінальність, що так часто і безсоромно приписується Урану. Люди Урана не такі, вони щиро вважають себе звичайними, вірніше, вони навіть нічого не «вважають», а просто живуть. Якщо Уру сказати, що його вибрики пахнуть екзальтованістю, він швидше вирішить, що це у вас не все гаразд з головою, але засуджувати не стане, тому що щиро вважає, що якщо людина хоче бути «з привітом» – це її особиста справа.


Особлива відмінність ураніанця, він для всіх і не для кого, він з усіма і ні з ким, але якщо людям з вираженим каналом Водолія, відтінки цієї якості часто ставляться у докір, і самі представники цього знаку часом можуть страждати від своєї відстороненості та холодності, то для ураніанців - це природний стан, вони приймають себе і свою "структуру" повністю, і партнерам такої людини залишається лише змиритися з цим станом речей.

Нерозуміння дій ураніанців багато в чому обумовлено тим, що свідомість Урів реактивна, вона спрямована далеко в майбутнє, вони пропускають ланки ланцюжка роздумів, такі необхідні для розуміння речей представникам септенера, у яких банально не складається картинка, немає в принципі розуміння того, про що говорять ураніанці, а коли згодом усе трапляється так, як казав Ур, приходить подив, як так могло вийти.

Саме тому багатьох "дітей" Урана, зараховують мало не до магів-чарівників або чокнутих геніїв, які черпають свої ідеї в пограничних станах, але ураніанці не почуваюся такими, просто для них немов увімкнено світло в космічній книзі, тоді як інші змушені намагатися читати у темряві.

По факту справжні ураніанці дійсно володіють яснознавством, але те, що для інших здається дивом, для ураніанця - це Вище раціональне вміння блискавично розрахувати безліч ходів, по суті це космічна можливість наддобре мислити, з'єднувати дрібні невидимі оку деталі, справжні Ури завжди знають, як треба вчинити і який подальший розвиток подій.

Немов справжній космічний серфер, ураніанець, ловить хвилі нових можливостей, чітко визначаючи напрямок. Саме тому якщо у вас в наталі прописаний ураніанець у вигляді шлюбного або любовного партнера особливо позитивний, така людина завжди відкриє вам новий шлях у кар'єрі, у творчості і т.д., причому ви будете здивовані, виявивши, що він наче вгадав ваші найпотаємніші бажання.


Его Урів, безрозмірно і безмірно, тому й незбагненно простим смертним, проте саме завдяки йому вони здатні на воістину великі відкриття. Жоден із представників Вищих планет, вже не кажучи про септенер, не розуміє справжнього значення Его - що включає і Ід (Воно) і Супер-Его (Над-Я) - "діти" Урана - його розуміють. Саме тому "ігри розуму" у відносинах з Урами не проходять, його егоїзм найбільш альтруїстичний і наближений до доступної свідомості "ідеалу", хоч при поверхневому розгляді все здається зовсім навпаки. Наприклад, Ури чітко розуміють, що багато гуманістичних проявів є справжнім проявом того самого егоїзму, який зручно маскується під соціально схвалювані форми.


Отже: люди Урана, завжди не проти, щось змінити, так що будьте обережні у висловлюваннях. Якщо партнер Ура ввечері з сумним виглядом скаже, що ми давно ремонт не робили, то найближчим часом у вас почнеться ремонт, а то й зовсім переїзд у нове житло. Якщо ви вирішите, що необхідно прив'язати партнера ураніанця до себе і пограти в гру «гаряче-холодно», і навіть можливо повідомите, що кидаєте його - це буде вашою фатальною помилкою.

Ураніанці терпіти не можуть скигліїв, недомовленість та ігри, де може постраждати Его як його, так і ваше, вони твердо переконані, що якщо у вашій голові зародилася думка про розставання (хай навіть ви просто вирішили їм маніпулювати), то треба вас звільнити. Так що варіант, того що ваш Ур збере валізку і піде прагне до 100%

Ще одна відмінна риса Урів, вони приймають безповоротні рішення, так що ні ваші сльози, ні благання, ні вмовляння, ні погрози не вирішать справу на вашу користь. У цьому своєму прояві Ури навіть поводяться більш жорстко, ніж Плути (плутоніанці). Для ураніанців ні– це ні.

Ураніанці люблять, коли весело, є обмін інтелектуальною енергією, при цьому немає емоційної тяжкості, залежності та страждань. Ури не приймають будь-якого насильства – ні психологічного, ні фізичного, органічно не переносять скиглення, тих хто, полюбляє давити на жалість та найменшого контролю над особистістю.

Глибинне бажання ураніанця – вільне, творче самовираження, коли Его не страждає, а навпаки, розквітає на тлі успіхів. У випадках емоційного шантажу, велика ймовірність того, що Его постраждає, тому що людина піде проти своєї волі на догоду іншому, тому якщо ви, наприклад, повідомите, що накладете на себе руки через, то що, він вас кинув, то Ур скаже вам «щасливої дороги» і муки совісті його не наздогонять. Ураніанці як ніхто інший цінує свободу вибору і знають справжню ціну життя. У його структуру вписані два найважливіші пункти виживання індивіда – ураніанець - егоїст і оптиміст, він не жертвуватиме собою заради когось, це не Нептун.

Ураніанець не любить маргінальних відносин, віддаючи перевагу яскравим і стійким партнерам, які тішать його Его. Якщо нептуніанцю досить часто шкода і себе, і своїх партнерів, стан жалю буквально дратує ураніанців. Так Ури люблять театр і цирк, але тут дуже доречним буде вираз Фаїни Георгіївни: «Відпускайте ідіотів та клоунів зі свого життя – цирк має гастролювати», так і ураніанці завжди раді опустити «артистів», які переграють.

Якщо ураніанець "негативний" - погрози суїциду, викличуть у нього лише гидливу усмішку, він викреслить вас зі свого життя, як абсолютне "ніщо", яке зазіхнуло на його Его, тому що ваше бажання нехай і демонстративне звести рахунки з життям, він сприйме на свій рахунок, але лише у тому контексті, що ви як тінь на «королі Сонце», потьмарення його свідомості, і недолік у вмінні вибирати партнерів.


До того ж Ури справді мають завидний оптимізм, вони твердо переконані, що за рогом на них чекає щось краще, навіть якщо ви містер\міс Всесвіт, ураніанець переконаний, що знайде краще. Найчастіше так і трапляється. Не випадково Уран управляє 11 домом – у голові Ура виникає новий план чи задум, мрія та чиста світла надія, де немає місця колишньому партнерові і добрий Уран легко виконує бажання своїх підопічних.

Чи можна образити ураніанця? На жаль чи на щастя – ні. Ур сприйматиме ваш настрій, як погоду, а як відомо, хіба можна сердитися на дощ чи сніг. Однак якщо ви перестараєтеся з «погодою» Ур, просто змінить клімат.


Вільна – Незламна!




 

Читайте також:

Популярні пости
bottom of page