top of page
  • BOA ASTROPSY

Ліліт у синастрії


Якщо ваші планети потрапляють в аспект з Ліліт партнера в синастрії, особливо з'єднання, це прямий сигнал того, щоб ви звернули на цю планету пильну увагу. Дана планета може бути в поганому для себе положенні, бути слабкою за статусом, напруженою аспектарно і так далі, тобто ви використовуєте цю планету на «низьких частотах», тим самим приваблюючи до себе партнера з Ліліт. Крім того, слід зазначити той факт, що колосальне значення має те, де стоїть і яким домом керує планета, яка потрапила в поєднання з чужою Ліліт, у цих сферах також можуть спостерігатися проблеми і перекоси.


Контрольним маячком і перевіркою в синастріях із зав'язками на Ліліт є ставлення власника планети до партнера, що з'явився на горизонті, оскільки саме за ним завжди залишається фінальне рішення продовжувати стосунки чи ні. Якщо спілкування не викликає бурхливих неконтрольованих емоцій, якщо ви спокійно можете не контактувати з цією людиною, і ваша поведінка мало відрізняється від звичної моделі, це абсолютно інша історія. Однак якщо власник планети, відчуває досить суперечливі почуття до власника Ліліт, із серії – дається оцінка людині і є чітке розуміння, що з цим партнером явно не по дорозі, тому що не влаштовують у ньому пункти а, в, с… і так далі, але одночасно виникає слабоконтрольоване підсвідоме бажання продовжити контакт. Хочеться більше спілкування, уваги з боку власника Ліліт, досить часто присутнє банальне бажання причарувати і спокусити цього партнера – це і є перші ознаки того, що спрацювали гачки Ліліт, що характеризується неадекватною, невластивою людині поведінкою та бажаннями. В ідеалі на даному етапі вже варто було б зупинитися, чесно відповівши собі на питання, чому так тягне до невідповідного партнеру, які внутрішні приховані потреби заповнюєш, підтримуючи цей зв'язок, але в цей період усвідомлена частина підключається рідко, дії відбуваються на рівні інстинктів.

У той час, як партнеру з Ліліт, так само не варто розслаблятися. Ліліт подібна до карти Ошо «Порожнеча», вона одночасно все і нічого. Якщо Ліліт у карті перебуває під контролем і господар Ліліт систематично відстежує та опрацьовує її прояви та негативні включення, то в його карті Ліліт представляє лише точку. Однак, якщо Ліліт знаходиться в «сиром» вигляді, вона є воронкою, яка втягує в свою орбіту планети партнерів з аналогічними кармічними хвостами, тому якщо вам із завидною регулярністю трапляються партнери на планети яких потрапляє ваша Ліліт, саме час задуматися.

Партнер із планетою ніби опиняється перед бездонним колодязем (Ліліт) і починає методично скидати в цей колодязь функції цієї планети, а також ті сфери, якими вона керує в натальній карті: гроші, емоції, зв'язки, почуття, час. І якщо людина осмислено підходить до свого життя, то на певному етапі зрозуміє, що робить абсолютно марні дії – це поворотний момент. Це час, коли однозначно треба залишати партнера з Ліліт, усамітнитися і почати кропітку роботу з виявлення спотвореного сприйняття та прояви власної планети - це непростий шлях, що вимагає терпіння та часу, оскільки проблема часто прихована від людини – це може бути цілий пласт емоційних проблем: дитячі страхи, комплекси, минулі образи тощо.


Аналогічно працює Ліліт у транзитах, коли за допомогою певних ситуацій чи людей вказує на проблемні місця у деяких сферах життя людини. Звичайно, Ліліт, як і будь-яка інша планета в транзитах, несе лише свої натальні якості, тому заплановані уроки приходять через певну призму.

Існує думка, що партнер з Ліліт той самий монстр, який безсовісним чином використовує партнера з планетою, проте це не зовсім так. Слід робити чіткий поділ між реальним енергетичним обміном та фантомним. Парадокс полягає в тому, що партнеру з Ліліт не дістаються ті «блага», які дає партнер саме по планеті в аспекті з Ліліт. Однак аспект з Ліліт змушує крутитися ті шестерні в синастрії, які без нього б не заробили. Ліліт - це своєрідний прожектор, який висвітлює певного партнера у темряві, виділяючи з інших, приковує увагу до нього, але роботу з поповнення енергетичних витоків та правильного енергообміну доведеться здійснити самостійно, кожному з партнерів.


Ліліт - це порожнеча, а як відомо, порожнеча не розрізняє добро і зло, для неї все одно - це просто енергія, яка йде транзитом зникаючи в небуття. Партнер із планетою дійсно виступає як своєрідний донор, віддаючи енергію своїх планет, партнеру з Ліліт, але насправді така людина обслуговує зовсім не власника Ліліт, а свої власні страхи та комплекси, саме їх і пробуджує Ліліт партнера. А партнер з Ліліт виступає в ролі порталу, вирви, пилососа, який всмоктує енергію, тому може утворитися хибне відчуття, що володар Ліліт "вампір". Насправді енергія планет, що потрапили в аспект з Ліліт, не доходить до її власника, а йде в нікуди, але оскільки у партнера з Ліліт існує той самий «вхід у порожнечу», то саме він призначається винним у всіх «смертних» гріхах.

Енергія немов циркулює в партнері з Ліліт, біля та навколо, створюється ілюзія, що партнер із планетою, щось дає партнеру з Ліліт за темами цієї планети, але насправді енергія йде з партнера з планетою, але не дістається партнеру з Ліліт . Ось від чого не рідкісні випадки, коли не тільки власник планети почувається пригнічено і спустошено, а й партнер із Ліліт. Все просто - маючи в собі величезну вирву, досить складно почуватися комфортно, людина розуміє, що у неї працюють низькочастотні вібрації, вона реалізує свою Ліліт. І в цьому випадку також настає поворотний момент, коли партнер з Ліліт, підключивши всю свою свідомість, повинен залишити партнера з планетою і почати опрацювання власної Ліліт. Звісно в синастрії є аспекти окрім Ліліт, тому створюється набагато складніша взаємодія. Ось чому стосунки можуть затягнутися на роки, перш ніж прийде усвідомлення.


Однак при усвідомленому підході, на певному етапі партнер з планетами, зрозуміє всю недоцільність і безперспективність, скидання реальних ресурсів у бездонну криницю, в порожнечу, а партнер з Ліліт втомиться бути в ролі транзитної станції, коли миготять потяги, але так жоден і не зупинився. За фактом відносини щодо Ліліт – це ілюзія взаємодії щодо певних сфер, ілюзія циркуляції енергії та щемлива недосяжність і чим раніше партнери зрозуміють це, тим швидше зможуть розв'язати цей кармічний вузол.

Виникає питання, чи існує варіант партнерам, які мають синастричні аспекти Ліліт та планети зберегти відносини, опрацювавши свої проблеми. Гіпотетично звичайно так, але на практиці, подібні союзи треба розглядати з точки зору «закону Парето» 20\80, коли 20 відсотків зусиль дають 80 відсотків результату, якщо ж Ви хочете отримати 100% результат і добрати відсутні 20%, то вам доведеться докласти 80% зусиль.

Чи варто йти на подібний ризик? 80% результату – це усвідомлення своїх слабкостей, зростання над собою і зрештою шлях до своєї вищої програми і вже за це слід сказати спасибі подібній синастрії з двох сторін. Ліліт часто називають маяком, індикатором, який наполегливо проявляється у житті, якщо людина починає збиватися зі свого шляху. І якщо цей маяк виступив у ролі конкретної людини, слід прийняти цей факт і абсолютно точно усвідомлювати, що це лише тимчасовий дотик.

Повертаючись до питання, чи можливо зберегти відносини по Ліліт - природно так, але тут потрібна низка умов і усвідомлений підхід. По-перше, у синастрії не має бути односторонній відтік енергії, коли задіяна аспектарно Ліліт лише одного партнера і немає гармонійних підтримуючих аспектів від його планет. По-друге, Ліліт як відомо не можна повністю опрацювати, і навіть перейшовши на 3 рівень усвідомленості можна легко скотитися знову на перший. Неможливо бути впевненим на 100% ні в собі, ні тим більше в партнері. По суті, це все одно, що будувати свій будинок на краю прірви. По-третє, синастрія по Ліліт у багатьох випадках - це лише етап, який при свідомому відношенні дозволяє рости над собою, тимчасовий попутник, якого можна пам'ятати все життя і бути вдячним йому, а можна покласти на вівтар цих відносин своє життя.


Ліліт – це одночасна можливість літати та падати. І лише несвідомі люди можуть відчувати задоволення від свого «падіння» - це той самий фактор, що Ліліт виявляє нижчі програми планет, які вже прописані в натальній карті, а по суті прямо вказує, як не слід чинити. Однак іноді тільки впавши і вже майже розбившись, можна злетіти по-справжньому високо. Відродитись і з хаосу створити свою оновлену особистість. А ось літати чи падати вибір за кожною окремою людиною. Літайте!

Вільна – Незламна!




Популярні пости
bottom of page