top of page
  • BOA ASTROPSY

Ліліт у синастрії. «Наркотична» залежність. Невідповідні партнери

Необхідно усвідомити той факт, що партнер із Ліліт у синастрії за відсутності усвідомленого підходу зрештою починає функціонувати за принципом сторожа енергетичне звалища, в яке партнер із планетами скидає деструктивну енергію, яку і провокує Ліліт, чим більше планет аспектує Ліліт, тим більше енергії, що йде повз, залишаючи лише ілюзію енергетичного наповнення. У якийсь момент у власника Ліліт навіть включається якась ейфорія від енергії планет партнера, він стає немов наркозалежний особливо, якщо у партнера з планетою сильніший загальний енергопотенціал карти, але енергія планет, що потрапили в аспект із Ліліт, йому ніколи не дістанеться. Чітко спрацьовує механізм - дивися, але не чіпай, чіпай, але не коштуй. По фактом трапляється своєрідне перевертання, коли партнер із Ліліт отримує лише ілюзію енергії планети, що потрапила з нею в аспект, але цього буває достатньо, щоб «прив'язати» людину. У свою чергу партнер із планетою також стає своєрідним адреналіновим наркоманом, який отримує кайф від негативних емоцій, які і провокує Ліліт партнера.


Слід робити поділ синастрій, де є зав'язки фактично лише на Ліліт, тобто надзвичайно слабка аспектарна взаємодія між планетами, та синастрій, де є аспект Ліліт-планета, а також багаторівневий планетарний зв'язок, включаючи Вузли. У першому випадку відносини короткочасні, як максимум кілька місяців, оскільки навіть не надто прозорлива людина здогадається, що реального енергообміну не відбувається. У другому випадку ситуація набагато складніша, оскільки за певними сферами може відбуватися реальний обмін енергією, а в деяких лише ілюзія цього обміну. Зупинимося докладніше саме на другому випадку, коли є явний натяк на складні кармічні відносини, серед яких один із обов'язкових пунктів – це Ліліт.

Синдром відміни в таких синастріях при розставанні в рази сильніший, оскільки реальне енергетичне підживлення, тісно переплетене з ілюзорним, буває настільки сильним, що партнер з Ліліт починає відчувати нестачу енергії свого партнера фізично. Може виникнути стан дуже схожий на наркотичну ломку. І якщо партнер із планетою йде, усередині партнера з Ліліт залишається величезна діра, яку раніше закривав партнер своїми планетами. Парадокс у тому, що саме партнер із планетами і сприяє збільшенню енергетичної воронки, а у разі його відходу партнерові з Ліліт доведеться включити власні енергетичні резерви, щоб закрити цю вирву. Однак якщо енергетичний потенціал карти слабкий, зробити це вкрай проблематично, можуть знадобитися роки, щоб перейти на власну енергію, саме тому не рідкісні випадки, коли у власника Ліліт після уходу його партнера починаються гострі психологічні чи фізичні проблеми, просто людина відчуває гострий емоційний дискомфорт. впадає в депресію чи хворіє фізично. Тоді як партнер із планетою оговтується досить швидко, оскільки відчіплюючи від себе «енергетичний пилосос» людина відчуває практично миттєве полегшення. А ось рецидиви відновлення відносин трапляються як через інші синастричні зав'язки, так і від неповного усвідомлення своїх проблемних точок партнера з планетою.


Показовим э той факт, що партнер із планетою на підсвідомому рівні, а іноді і на свідомому не хоче цих відносин, оскільки завжди є якесь «але», яке надалі нівелюється іншими синастричними аспектами та власними натальними конфігураціями, в яких закладено деструктивний заряд. . Однак на ранніх етапах людина свідомо проводить самосаботаж, старанно не помічаючи того, що його не влаштовує в партнері з Ліліт, не усвідомлюючи першопричини своїх дій - йде на поводі емоцій, ігноруючи розумні докази в цьому і криється одна з функцій Ліліт у синастрії через партнера з Ліліт виявляти власні психологічні перекоси. Крім того, при належному рівні свідомості партнер з планетою досить швидко розуміє основні проблеми у взаємодії, проте розуміння не одно усвідомлення. Із серії: все бачу, все розумію, а зробити нічого не можу, і чим швидше партнер із планетою усвідомлює першопричини своїх спотворених проявів, тим швидше відбудеться завершення стосунків.

Це і є ключовий момент - Ліліт любить деструкцію, тому якщо хоча б один із партнерів усвідомив спотворені вібрації, стосунки припиняються досить швидко, відразу втрачається левова частка незрозумілого наркотичного тяжіння, а залишається цілком реальна синастрична взаємодія, яка у 80 випадків із 100 зводить на ні подібні стосунки, або переводить у цілком невинне русло. Саме тому в якнайшвидшому опрацюванні та усвідомленні потрібних уроків у синастріях із зав'язками на Ліліт має бути зацікавлений не лише партнер із планетою, а й партнер із Ліліт, оскільки не рідкість, коли партнер із Ліліт притягує до себе за рахунок своєї Ліліт, енергетично невідповідного партнера. Партнер із планетами може бути в рази сильнішим енергетично, володіючи енергією, яка абсолютно не корелюється із енергією партнера з Ліліт, але оскільки Ліліт має властивість робити мислення людини ригідною, тобто зацикленою на одній сфері (вкаже планета, яка потрапила в аспект одного партнера і сама Ліліт в іншого), то на якийсь час енергетичні нестиковки, опиняються поза увагою. А от коли «туман» Ліліт розвіється, партнер із Ліліт може серйозно постраждати.

Помилково вважати, що чим сильніша енергетика людини, тим краще для її партнера, насправді туфлі треба вибирати за розміром, якщо не хочете відчути себе, що ніби потрапили під асфальтоукладач. Ліліт відключає критичне мислення з обох боків, якщо, наприклад, партнер із планетою починає ігнорувати явні невідповідності свого партнера із своєю «системою координат», то партнер з Ліліт окрилений раптовим успіхом, також ігнорує очевидні речі. Найчастіше партнери є абсолютно невідповідними як для енергетичного плану, так і за іншими параметрами – велика різниця у віці, соціальному статусі, світоглядних позиціях. Саме тому партнер з Ліліт може відчувати крайній ступінь спустошеності, коли відносини завершуються - це відбувається через те, що партнер з Ліліт, якби не було «ефекту Ліліт» ніколи б не зав'язав відносини з таким партнером, враховуючи інстинкт самозбереження, але Ліліт - це потужний магніт і що менше людина відстежує її включення, то потужніша сила тяжіння. Власне наявність енергетичних перекосів і активізує Ліліт, коли людина бажає заповнити енергію не за рахунок космічних ресурсів, а за рахунок свого партнера. Спростивши, насправді можна сказати, що це відносини «донора» і «вампіра», оскільки в наявності явний відтік енергії з боку партнера з планетами, проте слід враховувати два моменти – енергія віддається тільки добровільно, оскільки Ліліт не має тіла, вона не може забрати енергію, а другий момент - по суті «вампіру» і не потрібна ця енергія, енергія потрібна її власнику, проте в результаті таких відносин партнер з Ліліт наче приймає допінг, свідомо відмовитися від якого буває вкрай складно.


Однак під час стосунків, обидва партнери діють у зв'язці, в результаті отримаємо одного «спортсмена» на штучних енергетичних симуляторах, який гробить своє здоров'я забороненими «препаратами» і рано чи пізно буде дискваліфікований або виснажитися настільки, що більше не зможе брати участь у змаганнях під назвою "стосунки".

Не поодинокі випадки, коли партнер із Ліліт після розставання підсвідомо починає шукати партнера, планети якого «закриють» його Ліліт і найчастіше успішно це робить. Людина бажає знову відчути подібне, коли відбуваються яскраві енергетичні спалахи за рахунок планет партнера, коли отримуєш колосальну енергію, незрівнянно мало віддаючи натомість – і саме так часто і відбувається у відносинах з аспектом Ліліт особливо при односторонньому «вампіризмі». Однак такий варіант можливий лише за неусвідомленого підходу до життя, і небажання включати власні ресурси або вкрай слабкий енергетичний потенціал. (читайте: Ліліт у синастрії. Чакри)


У цьому полягає ще один важливий момент, якщо по планетах, які аспектує Ліліт енергія багато в чому фантомна для власника Ліліт, то по інших планетах вона цілком реальна. Ліліт часто діє, як "пекельний" пес на ланцюзі, утримуючи партнера з планетами, якому доводиться ділитися своїми ресурсами. Умовно не було б Ліліт, не було б взагалі жодної взаємодії, або б вона була дозованою, а так партнер з планетами мало того, що скидає в бездонну криницю енергію за функціями аспектів Ліліт планет, так і ділиться іншими ресурсами, за рахунок іншої аспектації у синастрії. Однак показовим є той факт, що якби Ліліт у партнера з планетами був би вибір взаємодіяти або не взаємодіяти з цим партнером, наявність Ліліт позбавляє його цього вибору.

Повертаючись до питання, хто ж має більшу залежність у відносинах із зав'язками на Ліліт. На простому прикладі господар планети – це власник бізнесу, господар Ліліт найманий директор. Хазяїн Ліліт може мати владу, хоча насправді ця влада ілюзорна, вона не має реальних ресурсів. За бажання господар планети сам може взяти на себе функції директора, при цьому господар Ліліт ніколи не стане власником реальних активів немає. Хазяїн Ліліт має рівно стільки влади, скільки його наділяє нею господар планети.

Оскільки розірвати стосунки, за участю Ліліт досить складно, поясню ще на одному спрощеному прикладі – партнер з Ліліт власник повітряної кульки, а партнер із планетою або володіє насосом для надування кулі або надуває його власними силами, тут уже у кого якийсь енергопотенціал. Однак секрет гармонійних відносин - то рівноцінний енергообмін та вільна циркуляція енергії, а не її зберігання в повітряній кульці. Відносини по Ліліт можуть тривати роками, оскільки партнер з планетами може бездумно продовжувати надувати кульку, в принципі не замислюючись про доцільність цього заняття, а партнер з Ліліт по суті просто відчуває ейфорію «мовляв дивіться, яка у мене кулька», природно при безпосередньому надуванні кульки у власника Ліліт є фантомні відчуття подачі енергії, а у власника планети цілком реальне відчуття віддачі, тому може відчуватися втома, апатія і втрата сил. А власникові Ліліт стає не по собі, коли ніхто «не надує кульку». А сам він це зробити природно не може, оскільки Ліліт не має реальної енергії. Тому й існує міф про «вампіра і донора», але за фактом дві людини займаються марною справою, одна надує кульку, а інша нею володіє. У підсумку: кулька або лопається при сильному енергетичному потенціалі планети або здувається, якщо партнер з планетою іде.

Саме тому потрібно відстежувати свою Ліліт, щоб на неї не припала чиясь планета, яка з точки зробить кульку. На цьому простому прикладі видно всю анекдотичність подібних ситуацій. І єдиний сенс таких відносин – це зростання над собою. Оскільки дорослі люди не надувають роками кульки, просто на тій підставі, що це так весело надувати кульку, а інші не радіють як Паць із "Вінні-Пуха" його наявності. І на певному етапі людина, що розвивається розуміє всю безглуздість і безперспективність такого заняття.

Вільна – Незламна!


Популярні пости
bottom of page